dinsdag 17 april 2012

Secretaris even geen pelgrim


Breda – Antwerpen 65 km



Tenminste die 65 km komen geheel op het conto van de penningmeester. De secretaris leeft niet alleen voor de lol. Hij had vandaag nog een schrijfklus bij de gemeente Amsterdam die hij nog even mee wilde pakken.



Dus met de hogensnelheidstrein even heen en weer naar Amsterdam. Niet des pelgrims, maar allez, er moet ook wel eens brood op de plank komen.



Vanavond voegt de secretaris zich weer bij zijn vriend de penningmeester. En nog wel op een historische locatie. Het oude pelgrimshospitum – Julianus gasthuis – te Antwerpen. Door onze vrienden van het Vlaams Genootschap weer nieuw leven ingeblazen als onderdak voor de pelgrims



Morgen kun u weer lezen hoe het ons daar vergaan is.



Adios

El secretario



P.S. Het uploaden van foto’s op de site met  behulp van het KPN mobiel internet modem – ook wel Dongel genaamd – blijkt een bijzonder traag en moeizaam proces te zijn dat nogal eens mislukt. Je zou beter van een Dommel spreken.

Wellicht krijgt u daarom af en toe eens een verslag zonder plaatjes.

1 opmerking:

  1. Allez, André, ja een laatste klus moet ook af!
    Vandaag zullen jullie in Antwerpen zijn, in bewondering voor de Lieve-Vrouwe-toren "als de ranke mast van een zeekarveel" zoals de dichter schreef. Moge Sint-Juliaan jullie goed ontvangen en dan wens ik jullie - op zijn Antwerps-Spaans: Bolle notjes.
    ¡ Ultreya !
    Mireille

    BeantwoordenVerwijderen